Politica de confidentialitate

Inregistrarea datelor

Studierea informatiilor de pe website-ul www.euro-perform.ro nu presupune colectarea nici unui tip de date personale, acest lucru intamplandu-se NUMAI in cazul serviciilor in care sunt necesare acestea.

Administratorul website-ului www.euro-perform.ro foloseste provizoriu pentru o buna functionare tehnica urmatoarele informatii ce nu contin date personale, aceste informatii apar automat administratorului de site:

Utilizarea si transmiterea datelor

Conform legislatiei in vigoare S.C. EUROMAR PERFORGRUP S.R.L, de cate ori doreste sa utilizeze si alte informatii in plus fata de cele specificate mai sus, va instiinteaza si va solicita aprobarea dvs cu privire la acest lucru, in aceelasi timp oferindu-va posibilitatea de a reveni oricand asupra incuviintarii dvs. vis-a-vis de datele personale. S.C. EUROMAR PERFORGRUP S.R.L se angajeaza sa nu transmita unei terte persoane datele dvs personale cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege. S.C. EUROMAR PERFORGRUP S.R.L va aduce la cunostiinta ca poate utiliza datele dvs personale printre altele in urmatoarele situatii:

S.C. EUROMAR PERFORGRUP S.R.L va aduce la cunostiinta ca administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim secret de afacere. Numai furnizorul datelor in cauza poate da aprobarea de iesire de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri. Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor.Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata , in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.

Securitatea datelor

S.C. EUROMAR PERFORGRUP S.R.L., pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale precum si a abuzurilor, se angajeaza sa utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru dv. Daca accesati aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a S.C. EUROMAR PERFORGRUP S.R.L.

Modalitati informare

S.C. EUROMAR PERFORGRUP S.R.L. va ofera tot sprijinul si ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale in urma unei cereri scrise. In conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorii site-ului declara ca sunt de acord sa se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul tertilor contractanti a datelor personale si sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informatii despre produsele si serviciile agentiei . Euro-Perform va supune atentiei faptul ca de pe website-ul www.euro-perform.ro puteti fi redirectionat catre website-urile altor firme si organizatii pentru care S.C. EUROMAR PERFORGRUP S.R.L nu isi asuma responsabilitatea fata de continutul si corectitudinea datelor comunicate de acestia, precum nici pentru protectia datelor dvs. In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. EUROMAR PERFORGRUP S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. EUROMAR PERFORGRUP S.R.L. Asa cum speram ca v-am convins de profesionalismul nostru dorim sa aflam parerea dvs.(lucru important pentru noi), cu privire la politica noastra de confidentialitate. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa : office@euro-perform.ro

Informarea persoanelor vizate privind prelucrarea datelor cu caracter personal